Over uw abonnement

28 maart 2023

ID 70647

Het abonnement bepaalt de gebruiksinstellingen van het programma (verloopdatum van het abonnement en het aantal beschermde apparaten). Uw abonnement wordt verstrekt in overeenstemming met de Gebruiksrechtovereenkomst.

Een abonnement geeft u recht op de volgende services:

• Het gebruiksrecht voor het programma op één of meerdere apparaten.

Het aantal apparaten waarop u het programma kunt gebruiken, wordt vermeld in de Gebruiksrechtovereenkomst.

• Databases bijwerken en nieuwe versies van het programma verkrijgen.
  • Meldingen bij releases van nieuwe versies van Kaspersky-programma's, alsook meldingen over nieuwe virussen en virusuitbraken.

Het Kaspersky Free-abonnement wordt zonder uw tussenkomst verlengd.