Overschakelen op proefabonnement

28 maart 2023

ID 71300

U kunt tijdelijk overschakelen naar het gratis proefabonnement voor Kaspersky Standard of Kaspersky Plus om de functionaliteit te evalueren.

De proefperiode is niet beschikbaar als u al gebruik hebt gemaakt van een proefabonnement op uw apparaat.

Een proefabonnement instellen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het gedeelte Profiel.
  3. Onder abonnementsinformatie, klikt u op Upgraden.
  4. Klik op de upgrade-pagina op Kosteloos proberen.

Als het programma niet is gekoppeld aan een My Kaspersky-account, moet u zich aanmelden bij het account. Als u geen account hebt, kunt u er een maken in het verbindingsvenster. Op het grondgebied van de Europese Unie vraagt het programma u om de Verklaring inzake gegevensverwerking ten behoeve van het gebruik van de Webportal of de Verklaring over gegevensverwerking voor het gebruik van de webportal en het reguleren van licentiebeperkingen te lezen en te accepteren.

5. De Migratiewizard wordt gestart.

Wanneer u overschakelt naar Kaspersky Standard of Kaspersky Plus in de Europese Unie, wordt u nogmaals door het programma aangeboden om de Gebruiksrechtovereenkomst, de Verklaring van Kaspersky Security Network en de Verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden te lezen en te accepteren. U moet mogelijk ook de Verklaring inzake gegevensverwerking ten behoeve van het gebruik van de Webportal of de Verklaring over gegevensverwerking voor het gebruik van de webportal en het reguleren van licentiebeperkingen accepteren.

Het opzetten en starten van het programma kan enige tijd in beslag nemen. Na afronding van het proces wordt het programma automatisch geactiveerd via het proefabonnement.

Tijdens het activatieproces wordt u mogelijk gevraagd om extra programma's te installeren die worden aangeboden als onderdeel van het abonnement.

6. Klik op Sluiten om de Wizard af te sluiten en klik vervolgens op Starten om het programma te beginnen gebruiken met het proefabonnement.