Programma-instellingen toepassen op een andere computer

28 maart 2023

ID 82867

Nadat u Kaspersky Free op een bepaalde manier hebt geconfigureerd, kunt u de instellingen op een andere computer toepassen. Hierdoor heeft Kaspersky Free dezelfde configuratie op beide computers.

De instellingen van Kaspersky Free zijn opgeslagen in een configuratiebestand dat u kunt verplaatsen van een computer naar een andere.

De instellingen van Kaspersky Free worden in drie stappen verplaatst van een computer naar een andere:

1. Sla de instellingen van Kaspersky Free op in een configuratiebestand.
  2. Verplaats het configuratiebestand naar de andere computer (bijvoorbeeld via e-mail of een verwisselbare schijf).
  3. Importeer de instellingen uit het configuratiebestand van Kaspersky Free dat is geïnstalleerd op de andere computer.

Instellingen exporteren

Instellingen importeren