Statistieken van verbruikt veilig verkeer bekijken in My Kaspersky

24 augustus 2023

ID 140678

Op My Kaspersky kunt u de statistieken van het verbruikte volume van veilig verkeer bekijken.

Zo bekijkt u de statistieken:

1. Meld u aan bij My Kaspersky.
  2. Ga naar de sectie Apparaten.
  3. Selecteer in het gedeelte Apparaten het apparaat waarop de Kaspersky app is geïnstalleerd.
  4. Klik op de knop Statistieken in het paneel van de app.

Het rapport over het gebruik van beveiligde verbindingen op de huidige dag wordt weergegeven. De duur en virtuele server van de verbindingen worden ook onder het rapport weergegeven.