Kaspersky VPN uitschakelen

24 augustus 2023

ID 227776

Om Kaspersky VPN uit te schakelen:

1. Tik op de onderste tabbladbalk van de Kaspersky app op Profiel> Info > Juridische informatie.
  2. Tik op Verklaring over gegevensverwerking ten behoeve van het bieden van VPN-functionaliteit .

De tekst van de geselecteerde verklaring wordt weergegeven.

3. Tik Wijs de Verklaring af.
  4. Op het scherm dat verschijnt, tikt u op Uitschakelen.

De Kaspersky VPN-functie werkt niet meer op uw apparaat. Alle instellingen van de functie worden gereset.

Als je de functie ooit weer wilt inschakelen, kan dat in het gedeelte Kaspersky VPN op het hoofdscherm van de app.