Over Kaspersky-app voor Android

13 maart 2024

ID 141191

De mogelijkheid om een abonnement te nemen op de premiumversie van Kaspersky-app in Google Play is momenteel niet beschikbaar voor gebruikers in Rusland. Dit heeft te maken met het pauzeren van het betalingssysteem van Google Play voor gebruikers uit Rusland Als je je in Rusland bevindt, kun je een jaarabonnement kopen op de Kaspersky website. Wij werken momenteel aan andere aankoopmogelijkheden en zullen u op de hoogte houden. Bedankt dat u bij ons blijft!

Kaspersky-app for Android biedt uitgebreide bescherming van uw mobiele apparaten. De volgende functies en onderdelen zijn beschikbaar als onderdeel van Kaspersky-app voor Android.

Kaspersky-app voor Android functies en onderdelen

Functies

Onderdelen

Gratis versie

Premium versie

Beschermen tegen virussen en andere malware

Scanner

Automatische Antivirus*

Beschermen tegen online dreigingen

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Safe browsing**

Veilig berichtenverkeer

Gegevens beschermen bij verlies of diefstal van het apparaat

Waar is mijn apparaat

Waar is mijn apparaat***

Toegang tot apps beveiligen met een geheime code

Niet beschikbaar

Appvergrendeling

Ongewenste oproepen blokkeren

Belfilter

Belfilter

Optimaliseer opslag en bekijk verleende machtigingen

Mijn apps

Mijn apps

Controleer of uw gegevens mogelijk zijn gelekt

Datalek controle

Datalek controle

U helpen hiaten in de beveiliging in de instellingen van het apparaat te dichten

Zwakke instellingen scannen

Zwakke instellingen scannen

Controleer links in QR-codes en barcodes voordat u ze opent

Veilige QR Scanner

Veilige QR Scanner

Vind ongenode apparaten in je wifi-thuisnetwerk

Niet beschikbaar

Smart Home Monitor****

Bescherm uw privacy en persoonlijke gegevens

Kaspersky VPN*

Kaspersky VPN*****

*In versies van de Kaspersky-app 11.80.X.XXX en eerder heette Automatische Antivirus Realtime bescherming.

**In versies van de Kaspersky-app 11.80.X.XXX en eerder heette Safe Browsing Internet Protection

***In versies van de Kaspersky-app 11.80.X.XXX en eerder heette Waar is mijn apparaat Anti-diefstal In sommige delen van My Kaspersky wordt het nog steeds Anti-Diefstal genoemd.

****In versies van de Kaspersky-app 11.94.X.XXX en eerder heette Smart Home Monitor Apparaten in mijn netwerk.

****De beperkte versie van Kaspersky VPN-functionaliteit is inbegrepen in zowel de gratis als de premiumversie van Kaspersky-app voor Android. Verwijder Kaspersky VPN Secure Connection van uw mobiele apparaat, zodat Kaspersky-app for Android zonder fouten kan werken. De instellingen van Kaspersky VPN Secure Connection worden na de verwijdering van het programma ook verwijderd. Als u een abonnement hebt gekocht voor de Premium-versie van Kaspersky VPN Secure Connection, wordt dit toegepast op de Kaspersky VPN-functie van Kaspersky-app voor Android.

Scanner

U kunt de volgende soorten scans starten:

• Volledige scan

De Kaspersky-app scant het volledige bestandssysteem van het apparaat. Een volledige scan helpt uw ​​persoonlijke gegevens en geld te beschermen. Het detecteert en elimineert bedreigingen (in geïnstalleerde apps en installatiepakketten) op uw apparaat. Een volledige scan detecteert ook adware en apps die indringers kunnen gebruiken om uw apparaat te beschadigen of misbruik te maken van uw persoonlijke gegevens.

• Snelle scan

De Kaspersky-app scant alleen geïnstalleerde apps.

• Scan van specifieke bestanden en mappen. Hiermee kunt u een bestand scannen dat u onlangs hebt gedownload of een map die onlangs is gemaakt of bijgewerkt.

Vanwege technische beperkingen kan de app geen archieven scannen van 4 GB of groter. De app slaat deze archieven over tijdens het scannen en geeft geen melding als dergelijke archieven worden overgeslagen.

Automatische Antivirus

Automatische antivirus biedt antivirusbescherming. Het onderdeel detecteert en neutraliseert dreigingen, adware en apps die indringers kunnen gebruiken om uw apparaat te beschadigen of om misbruik te maken van uw persoonlijke gegevens.

Safe Browsing

Safe Browsing controleert websites alvorens ze voor u te openen. De functie blokkeert kwaadaardige websites die kwaadaardige malware proberen te verspreiden, en phishingwebsites die uw vertrouwelijke gegevens willen stelen om toegang te krijgen tot uw financiële middelen.

Veilig berichtenverkeer

De Safe Messaging-functie controleert sms-berichten en berichten die u ontvangt via WhatsApp, Viber, Telegram en Google Hangouts op phishing-links.

Waar is mijn apparaat

Waar is mijn apparaat beschermt uw gegevens tegen onbevoegde toegang en helpt het apparaat te lokaliseren bij verlies of diefstal. Via My Kaspersky kunt u op afstand opdrachten naar uw apparaat versturen.

Appvergrendeling

Met de functie Appvergrendeling kunt u uw privégegevens beschermen. U kunt apps zoals Facebook, WhatsApp, Foto's, Berichten, Snapchat, Instagram, Viber, Gmail, Instellingen en elke andere app vergrendelen om te voorkomen dat anderen toegang tot deze apps krijgen. Wanneer u een app opent die wordt beschermd door App Lock, vraagt de Kaspersky-app u om de toegang tot de app te ontgrendelen met uw geheime code, ontgrendelingspatroon of vingerafdruk.

Belfilter

Met Belfilter kunt u ongewenste oproepen van bijvoorbeeld telemarketing blokkeren. De app filtert oproepen door een denylist voor contactpersonen te gebruiken die u aanmaakt. Voor ongewenste contacten lijkt het alsof uw nummer in gesprek is.

Mijn apps

Met de functie Mijn apps kunt u de opslagruimte op uw apparaat optimaliseren en de machtigingen bekijken die u hebt verleend aan apps die op uw apparaat zijn geïnstalleerd. Zoek uit welke apps u niet gebruikt en verwijder ze. Lees wat de potentiële risico's zijn van de verleende machtigingen.

Datalek controle

De functie Datalek controle controleert uw My Kaspersky-account op datalekken en waarschuwt u wanneer informatie over u openbaar toegankelijk wordt. Het geeft ook advies wat u moet doen als uw gegevens zijn gelekt.

In de gratis versie is de beperkte functionaliteit beschikbaar: de app controleert alleen uw My Kaspersky-account op gegevenslekken. Volledige functionaliteit is beschikbaar in het Personal en Family-pakket van Kaspersky Security Cloud.

Zwakke instellingen scannen

De Zwakke Instellingen Scan zoekt minstens één keer per dag naar zwakke instellingen van het besturingssysteem. Als de functie onveilige instellingen in het besturingssysteem vindt, wordt u gevraagd ze te corrigeren om de beveiliging van het besturingssysteem te herstellen.

Veilige QR Scanner

Veilige QR Scanner controleert links in QR-codes of streepjescodes voordat u ze opent en waarschuwt u voor kwaadwillende.

Smart Home Monitor

De functie Smart Home Monitor toont welke apparaten verbonden zijn met uw wifinetwerk thuis. Met deze functie kunt u voorkomen dat onbevoegde apparaten verbinding maken met uw netwerk en kunt u de status van de bescherming controleren voor de apparaten die verbonden zijn met het netwerk. Deze functie is beschikbaar in het Personal and Family-pakket van Kaspersky Security Cloud.

Kaspersky VPN

Kaspersky VPN verbergt uw echte locatie en versleutelt alle gegevens die door uw apparaat worden verzonden en ontvangen.