Uitgebreide versie van Kaspersky VPN

13 maart 2024

ID 140375

Bij gebruik van de beperkte versie :

• U kunt elke dag een beperkt volume van veilig verkeer verbruiken.
  • U kunt de virtuele server niet selecteren. De virtuele server wordt automatisch geselecteerd.

Wanneer u de onbeperkte versie gebruikt:

• U kunt zoveel veilig verkeer verbruiken als u wilt op verschillende apparaten die verbonden zijn met hetzelfde My Kaspersky-account, ongeacht het platform van het apparaat (Android of iOS). Als je een abonnement in de app hebt gekocht, kun je dit ook op je andere apparaten gebruiken. Op My Kaspersky kunt u de apparaten kiezen waarop u de onbeperkte versie wilt gebruiken. Voor meer informatie raadpleegt u My Kaspersky Help.
  • U kunt een virtuele server selecteren zodat het op het internet lijkt alsof u een bezoeker uit een land uit de lijst bent.

Om de onbeperkte versie te gebruiken, moet u een abonnement op Kaspersky VPN kopen. U kunt een abonnement voor de app kopen of verlengen via de app.

Een verbinding met My Kaspersky is noodzakelijk om de onbeperkte versie te activeren en te gebruiken.

Uw My Kaspersky-accountgegevens bevatten het aantal resterende dagen tot de verloopdatum van uw abonnement. Raadpleeg het onderdeel Informatie over abonnementen bekijken.