Over gegevensverstrekking (EU, VK, Brazilië, Vietnam, inwoners van de Amerikaanse staat Californië)

13 maart 2024

ID 195478

Bekijk informatie over de gegevens die aan Kaspersky zijn verstrekt tijdens het gebruik van eerdere versies van de app.

Gegevens zijn verstrekt aan Kaspersky met behulp van Kaspersky-app 11.100.X.XXX en hoger.

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wet en de toepasselijke Kaspersky regels. De gegevens worden via een beveiligd kanaal verzonden.

We gebruiken persoonlijk en niet-persoonlijke gegevens.

Persoonlijke gegevens

U kunt de persoonlijke gegevens die onder de licentieovereenkomst voor eindgebruikers, het privacybeleid, de marketingverklaring of de verklaring van het Kaspersky beveiligingsnetwerk worden verstrekt, in het bijbehorende juridische document inzien.

Bekijk een juridisch document

Niet-persoonlijke data

We gebruiken de volgende niet-persoonlijke gegevens om de kernfunctionaliteit van de Software te behouden:

• vlag die aangeeft of de Facebook-applicatie is geïnstalleerd op het apparaat
  • versie Facebook SDK
  • autorisatiecode ontvangen van de identiteitsverstrekker
  • toegangstoken ontvangen van de identiteitsverstrekker
  • Soort gegevens die naar de identiteitsverstrekker worden gezonden
  • Identiteitstoken ontvangen van de identiteitsverstrekker
  • ID van de rechthebbende in het systeem van de identiteitsverstrekker
  • Naam van de identiteitsverstrekker
  • URI waarnaar het antwoord van de identiteitsverstrekker wordt gestuurd
  • Parameters opgevraagd bij de identiteitsverstrekker
  • ID van de bron van de rechthebbende
  • het type token;
  • besturingssysteem;
  • de Software ID die afgeleid is van de licentie;
  • de volledige versie van de Software;
  • Waarde gegenereerd voor request verificatie
  • het ID van het Softwareonderdeel;
  • Software-ID
  • de protocol-ID.

Voor kernfunctionaliteit kunnen gegevens worden geïnstalleerd en gedownload in de Firebase-service:

• de naam van het programmapakket;
  • de taalcode van het apparaat;
  • het apparaatmodel;
  • de instelling van tijdzone op apparaat;
  • versie van het besturingssysteem;
  • de taalcode van het apparaat die wordt verkregen door het uitvoeren van JavaScript-code in WebView;
  • de mogelijk unieke gematchte koppeling die de server moet controleren voordat de overeenkomst van de vingerafdruk wordt gecontroleerd;
  • Software-ID in Firebase
  • versie van Firebase SDK;
  • hoogte van het scherm van het apparaat;
  • breedte van het scherm van het apparaat;
  • datum en tijd van de Software-installatie

Gegevens worden via een beveiligd kanaal naar Firebase doorgestuurd. Informatie over hoe de gegevens worden verwerkt in Firebase is gepubliceerd op: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

Om de QR-scannerfunctionaliteit te kunnen bieden, worden de volgende gegevens verstrekt en verwerkt in de Huawei-service:

• de naam van het programmapakket;
  • de landcode;
  • het type apparaat;
  • het apparaatmodel;
  • ID van objectverwerkingsalgoritme
  • API-naam
  • Dienst-id
  • versie van het besturingssysteem;
  • informatie over de radio-/netwerkverbinding;
  • het ID van het verzoek;
  • firmware-ID;
  • code van de mobiele provider;
  • de indeling van het object dat wordt verwerkt;
  • verwerkt afbeeldingshistogram
  • datum en tijd waarop de request is gestart;
  • kleur, marges en achtergrondkleur van de te genereren streepjescode.
  • hoogte van de barcode die is gegenereerd
  • breedte van de barcode die is gegenereerd
  • hoogte van te genereren barcode
  • breedte van te genereren barcode
  • aantal verwerkte objecten
  • maximale verwerkingsduur van objecten
  • minimale verwerkingsduur van objecten
  • lengte van de tekenreeks die wordt gebruikt om een streepjescode te genereren
  • de versie van het onderdeel van de Software;
  • Software-ID
  • aantal programmafouten
  • het resultaat van de actie van de Software;
  • het totale aantal voltooide verzoeken;
  • het ID van de actie die de gebruiker in de Software heeft uitgevoerd;
  • de totale duur van de verwerking van de verzoeken

Gegevensverwerking in Huawei-service wordt uitgevoerd via een beveiligd kanaal. De gegevensverwerking vindt plaats in overeenstemming met het privacybeleid van Huawei en is beschikbaar op: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.