Selectie van relevant beveiligingsnieuws

13 maart 2024

ID 212871

We willen u voorzien van het meest relevante beveiligingsnieuws, aanbevelingen en abonnementsopties. Als we weten welke bescherming u het hardst nodig hebt, kunnen we u de beste manieren aanbevelen om die te krijgen.

Standaard zal deze informatie geregeld voor u beschikbaar zijn in de app. Als u deze informatie niet wilt ontvangen, kunt u de optie uitschakelen.

Om de selectie van relevant beveiligingsnieuws uit te schakelen:

1. Tik op de onderste tabbladbalk van de app op Profiel > Instellingen .
  2. In de App-instellingen sectie, schakel het selectievakje Berichtenuit.

U ontvangt geen relevant beveiligingsnieuws meer van de app.