Hardware- en softwarevereisten

13 maart 2024

ID 61345

Deze Help is van toepassing op Kaspersky-app voor Android 11.110.X.XXXX en later.

Een apparaat moet aan de volgende vereisten voldoen om te werken met Kaspersky-app:

• Smartphone of tablet met een schermresolutie van 320x480 pixels of hoger
  • 120 MB vrije ruimte in het hoofdgeheugen van het apparaat
  • Besturingssysteem: Android 7.0-14.x

Als een apparaat met het Android-besturingssysteem aangepaste firmware heeft, is de kans groter dat het apparaat wordt gehackt en uw gegevens worden gestolen of beschadigd.

Op apparaten met Android 6, wordt als Automatic Anti-Virus is ingesteld op de uitgebreide modus, malware niet gedetecteerd door de app als u deze naar het bestandssysteem kopieert. Dit wordt veroorzaakt door een registreerd en bekend probleem op Android 6. Tijdens een scan van het bestandssysteem zal de app deze malware detecteren.

• Intel Atom x86 of ARMv7 en hogere platforms

De app moet alleen in het hoofdgeheugen van het apparaat worden geïnstalleerd.