Over gratis, proef- en premiumversies

13 maart 2024

ID 61603

• Gratis versie. Met de gratis versie kunt u voor onbeperkte tijd gebruikmaken van een beperkt aantal functies. U kunt van de gratis versie van de app overstappen naar de premiumversie van de app.

Zodra u de app hebt geïnstalleerd is de gratis versie beschikbaar.

• Proefversie. Wanneer u een automatisch verlengbaar abonnement koopt, krijgt u een evaluatieperiode waarin u gratis gebruik kunt maken van app-functies van de premiumversie van Kaspersky-app. Deze proefperiode wordt een keer toegekend. Wanneer de evaluatieperiode afloopt, worden uw kosten automatisch in rekening gebracht door uw serviceprovider.

De proefperiode en de automatische verlenging van het abonnement zijn mogelijk niet beschikbaar op het grondgebied van India.

Indien u uw abonnement opzegt tijdens de proefperiode, kunt u gratis gebruik maken van de app functies tot het einde van de proefperiode.

• Premium versie. De premiumversie biedt de volledige functionaliteit van de app. De premiumversie is beschikbaar na aanschaf van een licentie voor de app. Wanneer de licentie verloopt, wordt de app automatisch omgezet in de gratis versie. Als u de app wilt blijven gebruiken, verlengt u het abonnement of schakelt u over naar de gratis versie van de app.