Update van antivirusdatabases

13 maart 2024

ID 71806

Kaspersky-app gebruikt antivirusdatabases wanneer het malware zoekt. De antivirusdatabases van de app bevatten beschrijvingen van alle momenteel bij Kaspersky bekende malware, informatie over hoe u ze kunt neutraliseren en beschrijvingen van andere kwaadaardige objecten.

Uw apparaat moet verbonden zijn met internet om de antivirusdatabases van de app bij te werken.

Zo start u een update van antivirusdatabases op het apparaat:

1. Tik op het hoofdscherm van de Kaspersky-app op Alle functies .
  2. Veeg omhoog en tik op Antivirus databases bijwerken .

Als u een abonnement hebt op Kaspersky-app, kunt u een schema instellen voor automatische updates van de antivirusdatabase.

Hoe automatische updates te plannen

We werken momenteel aan het verbeteren van deze functie. De wijzigingen maken deel uit van de vroege toegang tot functies , die alleen beschikbaar is voor een kleine groep gebruikers.