Belfilter

13 maart 2024

ID 71859

Met Belfilter kunt u ongewenste oproepen van bijvoorbeeld telemarketing blokkeren. De app filtert oproepen door een denylist voor contactpersonen te gebruiken die u aanmaakt. Voor ongewenste contacten lijkt het alsof uw nummer in gesprek is.

Kaspersky verbetert momenteel de spambeveiligingsfunctie in zijn producten. Als u de functie Belfilter gebruikt in Rusland, Indonesië en de Republiek Kazachstan, kunt u Kaspersky helpen spammers te detecteren. Om dit te doen, moet u akkoord gaan met het verzenden van statistieken over uw oproepen wanneer u Oproepfilter voor het eerst start of later in Info > Verklaring met betrekking tot gegevensverwerking ter verbetering van de herkenning van ongewenste oproepen (spam) in Kaspersky Lab-producten .

Als u de functie Oproepfilter wilt gebruiken, voegt u ongewenste contacten en nummers toe aan uw denylist Schakel vervolgens filteren in en stel een melding na oproep inindien nodig.

De functie Oproepfilter werkt niet op tablets die geen simkaartsleuf of geen opties voor mobiel bellen hebben.

In deze sectie

Uw denylist beheren

Filteren configureren