Rapporten van de app bekijken

13 maart 2024

ID 71892

Kaspersky-app genereert continu rapporten.

Rapporten kunnen worden gebruikt om gedetailleerde informatie te bekijken over:

• Antivirus: bijvoorbeeld scanresultaten, gedetecteerde bedreigingen, updates
  • Webbescherming: bijvoorbeeld geblokkeerde websites.

Rapporten worden gegroepeerd naargelang het moment waarop ze zijn gemaakt. U kunt rapporten voor elk onderdeel afzonderlijk weergeven. Rapporten kunnen tot wel 50 vermeldingen bevatten. Zodra het aantal vermeldingen hoger is dan 50, worden oudere vermeldingen verwijderd en vervangen door nieuwe.

Rapporten van de app bekijken:

1. Tik op het hoofdscherm van de app op Profiel .
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Tik op Rapporten .