De app installeren

13 maart 2024

ID 95086

U kunt de Kaspersky app installeren vanuit de app stores van Google, Huawei, Xiaomi of andere providers.

Om de Kaspersky app te installeren:

1. Open de store app of website op uw apparaat.
  2. Zoek de Kaspersky-app.
  3. Open de app-pagina en tik op Installeren . De installatie van de app begint.
  4. Lees de lijst met rechten die Kaspersky-app nodig heeft.
    • Als u ermee instemt de app deze machtigingen te verlenen, gaat u naar de apparaatinstellingen, zoekt u Kaspersky-app en geeft u de app toegang om alle bestanden te beheren.
    • Als u weigert de app de vereiste machtigingen te verlenen, installeer de app dan niet.

Als uw apparaat Android 13 of 14 gebruikt, wordt u gevraagd de app toestemming te geven om meldingen weer te geven. Als u deze toestemming niet verleent aan de Kaspersky-app, kan de app u niet informeren over uw beveiligingsstatus, licentie-informatie en andere app-gerelateerde problemen.

Sommige stappen kunnen variëren afhankelijk van de winkel die u gebruikt.

Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het gebruik van Google Play. Ga voor meer informatie over het gebruik van AppGallery naar de AppGallery Support-website. Voor meer informatie over het gebruik van appstores van andere providers kun je de hulp-documentatie van de desbetreffende provider raadplegen.