Uitvoeren van de eerste configuratie van Safe Browsing

6 mei 2024

ID 132356

Als u Safe Browsing wilt inschakelen, moet u deze functie eerst configureren. Safe Browsing staat standaard uitgeschakeld nadat de app wordt geïnstalleerd.

Zo voert u de initiële configuratie van Safe Browsing uit:

1. Tik in de onderste tabbladbalk van de Kaspersky-app op Alle functies.
  2. Tik op Veilig browsen.

Hiermee start u de installatiewizard van Safe Browsing.

3. Volg de instructies in de wizard.

Safe Browsing is klaar voor gebruik. Nu kunt u veilig op internet surfen met de beveiligde browser.

Zo bewerkt u de instellingen van Safe Browsing na de initiële configuratie:

1. Tik in de onderste tabbladbalk van de Kaspersky-app op Alle functies.
  2. Tik op Veilig browsen.