Aanmelden bij My Kaspersky met een account van een derde partij

6 mei 2024

ID 233342

Mogelijk hebt u een optie om snel in te loggen op My Kaspersky met uw bestaande Google-, Facebook-, Apple-, Yandex- of VK-account.

De beschikbaarheid van snel inloggen is afhankelijk van uw regio. Voor meer informatie over beperkingen in Rusland raadpleegt u dit artikel (alleen beschikbaar in het Engels en Russisch).

Eerste keer inloggen

Eerste keer aanmelden bij My Kaspersky met een account van een derde partij:

1. Kiest u in het venster Aanmelden bij My Kaspersky een autorisatiemethode en tik op de bijbehorende knop.

De optie Aanmelden met VK ID werkt mogelijk niet op Huawei-apparaten wanneer u de Huawei-browser gebruikt. U kunt dit oplossen door een andere browser, bijvoorbeeld Google Chrome, te gebruiken om u aan te melden.

2. Selecteer uw regio en taal. Dit is van invloed op betaalmethoden en beschikbaarheid van sommige apps in uw My Kaspersky-account.
  3. Selecteer het selectievakje Ik geef toestemming om mij te informeren over gepersonaliseerde speciale aanbiedingen, recensies, enquêtes, bestellingsherinneringen, relevant nieuws en evenementen. Ik begrijp dat ik mijn toestemming op elk moment kan intrekken door mij af te melden via mijn accountinstellingen of dergelijke e‑mails. Deze stap is optioneel.

Als u zich wilt afmelden, kunt u uw toestemming intrekken op de My Kaspersky-website. De volledige instructies staan in het gedeelte Toestemming voor ontvangst van marketingmateriaal per e-mail intrekken in de Help van My Kaspersky.

4. Tik op Doorgaan.

Kaspersky-app zal u aanmelden bij My Kaspersky.

Verdere aanmeldingen

Als u uw account van een derde partij al eerder hebt gebruikt om u aan te melden bij My Kaspersky, tikt u op de bijbehorende knop en volgt u de instructies.

Kaspersky-app zal u aanmelden bij My Kaspersky.