Kaspersky Internet Security 20

Nieuwigheden

29 augustus 2019

ID 119653

Kaspersky Internet Security beschikt over de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

• We hebben complete ondersteuning voor de volgende Windows-versies toegevoegd:
    • Microsoft Windows 10 1803
    • Microsoft Windows 10 1809
    • Microsoft Windows 10 1903
    • Microsoft Windows 10 1909
    • Microsoft Windows 10 2004
  • U kunt nu het programma beoordelen en het resultaat van de beoordeling naar Kaspersky versturen.
  • We hebben Web Anti-Virus verbeterd:
    • U kunt nu het Windows-certificaatarchief gebruiken bij de configuratie van de toegang tot HTTPS-bronnen in Mozilla Firefox.
    • Wanneer de Base Filtering Engine (BFE)-service is uitgeschakeld, herstart het programma deze service om een onafgebroken bescherming te verzekeren.
  • Voor programmaservices, zoals Kaspersky Security Network, het licentiebeheer en wordt nu het beveiligde HTTPS-protocol gebruikt.
  • We hebben de instellingen voor de bescherming tegen programma's voor extern beheer verbeterd. U kunt nu toestaan dat de programma-instellingen worden gewijzigd door vertrouwde programma's voor extern beheer.
  • U kunt nu overschakelen naar Kaspersky Free wanneer de licentie voor de betaalde versie van het programma verloopt of wanneer u de betaalde versie verwijdert (niet in alle regio's beschikbaar).
  • We hebben de controle op het aanmaken van wachtwoorden bij de registratie op websites verbeterd. Het programma controleert nu de sterkte van wachtwoorden op websites met een enkel invoerveld voor het wachtwoord.
  • Mail Anti-Virus is verbeterd. U kunt nu het Windows-certificaatarchief gebruiken bij de configuratie van de toegang tot HTTPS-bronnen in het e-mailprogramma Mozilla Thunderbird.
  • U kunt nu Kaspersky Safe Kids in plaats van Ouderlijk Toezicht gebruiken om uw kinderen te beschermen.
  • We hebben Veilig Bankieren is verbeterd:
    • We hebben Beschermde Browser verbeterd. De meeste instellingen uit het gebruikersprofiel in de hoofdbrowser worden nu automatisch overgezet naar Beschermde Browser wanneer deze wordt geopend.
    • We hebben ondersteuning voor Yandex Browser toegevoegd.
  • We hebben Webcambescherming verbeterd. Het programma toont nu geen melding wanneer een vertrouwd systeemproces probeert toegang te verkrijgen tot de webcam.
  • We hebben het scannen van uitvoerbare bestanden verbeterd.
  • De onderdelen Programmacontrole en Systeembewaking zijn geoptimaliseerd voor de verwerking van bestanden in de OneDrive-cloudopslag.