Kaspersky Internet Security 20

Registratie op My Kaspersky

29 augustus 2019

ID 43547

Deze stap is niet beschikbaar in alle versies van Kaspersky Internet Security.

Gebruikers die zich hebben geregistreerd op My Kaspersky kunnen verzoeken versturen naar de Technische Support en het Virus Lab, activatiecodes handig beheren en het meest recente nieuws over nieuwe programma's en speciale aanbiedingen van Kaspersky ontvangen.

Als u akkoord gaat met de registratie, geeft u uw registratiegegevens op in de overeenstemmende velden en klikt u op de knop Aanmelden om de gegevens naar Kaspersky te versturen.

In sommige gevallen is de registratie op My Kaspersky vereist om aan de slag te gaan met het programma.