Nieuwigheden

1 april 2021

ID 119653

Kaspersky heeft een speciale versie van het programma gemaakt voor inwoners van de Amerikaanse staat Californië. Als u een inwoner bent van de Amerikaanse staat Californië, moet u deze versie van het programma downloaden en installeren.

Kaspersky Internet Security beschikt over de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

• Verbeterd onderdeel Web Anti-Virus:
    • Verbeterde meldingsteksten die waarschuwen bij pogingen om phishing- of potentiële phishing-websites te bezoeken.
    • Als HTTPS-verkeersscan uitgeschakeld is, zet de Kaspersky Protection-extensie de bescherming voort.
  • Verbeterde interactie tussen de gebruiker en technische support. Het programma bevat nu een link naar de chat van technische support (niet beschikbaar in sommige programmaversies).
  • Verbeterde melding over het invoeren van een activeringscode die al in gebruik is.
  • Probleem met de kwetsbaarheid opgelost dat voorkwam bij het maken van Mozilla Firefox-browserbestanden.
  • Het pictogram van het installatieprogramma bijgewerkt in overeenstemming met de nieuwe merkstijl.
  • Verbeterd venster voor het vervallen van de licentie.
  • Het is nu mogelijk om rechtstreeks vanuit het programma naar de My Kaspersky light-versie te gaan.
  • Het is nu mogelijk om het venster Scan van verwisselbare schijf te verbergen.
  • Ondersteuning toegevoegd voor Microsoft Windows 10 21H1.
  • Kwetsbaarheidsprobleem opgelost van willekeurig verwijderen van bestanden bij het opslaan van het programmarapport voor technische support.
  • Kwetsbaarheidsprobleem opgelost van het willekeurig verwijderen van bestanden bij het verwijderen van servicegegevens en programmarapporten.
  • Verbeterde zoekopdracht naar incompatibele software die verhindert dat Kaspersky Internet Security correct werkt.
  • Programmamodus "Niet storen” geïmplementeerd. In deze modus toont het programma sommige typen meldingen niet als de gebruiker bezet is.

Functionaliteit die is verwijderd in de huidige en eerdere versies van het programma