Feedback over Veilig Bankieren versturen

1 april 2021

ID 126790

U kunt uw feedback over de werking van het onderdeel Veilig Bankieren naar Kaspersky versturen of een probleem met dit onderdeel melden.

Feedback versturen

Probleem melden

Als het programma uw feedback niet kan versturen (u bent bijvoorbeeld niet verbonden met het internet), wordt de feedback op de computer opgeslagen. De feedback wordt 30 dagen openlijk bewaard.

U kunt tot 10 keer per dag feedback over de werking van het onderdeel Veilig Bankieren versturen.

U kunt ook feedback versturen nadat het onderdeel Veilig Bankieren is uitgeschakeld. Wanneer het onderdeel is uitgeschakeld, kunt u één keer per maand feedback versturen.