Kaspersky VPN Secure Connection uitvoeren

1 april 2021

ID 127185

Kaspersky VPN Secure Connection wordt samen met Kaspersky Internet Security geïnstalleerd. U kunt Kaspersky VPN Secure Connection starten vanuit het menu Start (in het besturingssysteem Microsoft Windows 7 of ouder), vanaf het startscherm (in het besturingssysteem Microsoft Windows 8 of nieuwer) of vanuit het venster van Kaspersky Internet Security.

Kaspersky VPN Secure Connection starten vanuit het venster Kaspersky Internet Security:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik onder in het hoofdvenster op de knop Meer tools.

Het venster Tools wordt geopend.

3. Ga naar het onderdeel Mijn netwerk.
  4. Klik op de koppeling Kaspersky VPN om het venster Kaspersky VPN te openen.
  5. Klik op de knop Openen.

Hiermee opent u het hoofdvenster van het programma van Kaspersky VPN Secure Connection.

Meer informatie over de werking van Kaspersky VPN Secure Connection vindt u in de helpbestanden van dit programma.