Instellingen van Software-updater wijzigen

1 april 2021

ID 127467

Zo wijzigt u de instellingen van Software-updater:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer in het gedeelte Bescherming het onderdeel Software-updater.

Het venster Instellingen van Software-updater wordt geopend.

4. Als u niet wilt dat Kaspersky Internet Security automatisch programma-updates downloadt en installeert waarvoor u geen nieuwe gebruiksrechtovereenkomst hoeft te aanvaarden, schakelt u het selectievakje Download en installeer automatisch updates als je geen nieuwe gebruiksrechtovereenkomsten moet aanvaarden uit.

Dit selectievakje is standaard ingeschakeld.

5. Selecteer in het onderdeel Zoeken naar programma-updates de programma-updates die Kaspersky Internet Security moet downloaden en installeren:
    • Selecteer Belangrijke updates die de computerbeveiliging verbeteren als u wilt dat Kaspersky Internet Security alleen belangrijke updates installeert die kwetsbaarheden in software verhelpen en de beveiliging van de computer verbeteren.
    • Selecteer Alle updates voor bekende programma's als u wilt dat Kaspersky Internet Security alle software-updates installeert.