Een update of programma verwijderen van de lijst met uitzonderingen

1 april 2021

ID 127469

Wanneer u de lijst met programma-updates bekijkt, kunt u meldingen voor individuele updates of meldingen voor alle updates voor specifieke programma's overslaan. Kaspersky Internet Security voegt deze updates en programma's toe aan de lijst met uitzonderingen.

Zo verwijdert u een update of programma van de lijst met uitzonderingen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer in het gedeelte Bescherming het onderdeel Software-updater.

Het venster Instellingen van Software-updater wordt geopend.

4. Klik op de koppeling Uitzonderingen om het venster Uitzonderingen te openen.

De lijst Uitzonderingen bevat de programma's en de updates waarvoor u hebt aangegeven dat geen updates noodzakelijk zijn, evenals individuele programma-updates die u niet hebt geïnstalleerd.

5. Selecteer de update of het programma in de lijst en klik op de knop Verwijderen uit de lijst.

Wanneer Kaspersky Internet Security de volgende keer updates zoekt, ziet u een melding als er updates beschikbaar zijn voor programma's die u van de lijst met uitzonderingen hebt verwijderd.