Gegevensverzameling op alle websites toestaan

1 april 2021

ID 129231

Zo staat u de verzameling van gegevens op alle websites toe:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer in het gedeelte Bescherming het onderdeel Private Browsing.

Het venster Instellingen voor Private Browsing wordt geopend.

4. Als het onderdeel is uitgeschakeld, zet u het weer aan door de schakelaar in het bovenste deel van het venster op Aan te zetten.
  5. Selecteer de optie Alleen statistieken verzamelen.

Kaspersky Internet Security detecteert en telt het aantal pogingen tot het volgen van uw online activiteit zonder ze te blokkeren. U kunt de resultaten van de werking van het onderdeel bekijken in het rapport.