Over PC Cleaner

1 april 2021

ID 129396

Met Kaspersky Internet Security kunt u op de computer zoeken naar programma's en browserextensies die u mogelijk wilt verwijderen. Deze programma's en browserextensies zijn bijvoorbeeld zonder uw toestemming geïnstalleerd of worden zelden door u gebruikt.

Kaspersky Internet Security analyseert regelmatig geïnstalleerde programma's en browserextensies op de computer om mogelijke redenen voor hun verwijdering te bepalen, en categoriseert de gevonden programma's en browserextensies.

U kunt de analyse van geïnstalleerde programma's en browserextensies handmatig starten of een geplande analyse configureren.

Informatie over gevonden programma's en browserextensies wordt in het venster Berichtencentrum weergegeven. U kunt u de lijst met gevonden objecten bekijken in het Berichtencentrum.

De programma's en extensies die u wilt behouden, kunt u aan de lijst met uitzonderingen toevoegen. U kunt de lijst met uitzonderingen bekijken en bewerken.

U kunt klikken op de koppeling Vervelend programma melden om gegevens over problematische programma's te versturen naar Kaspersky.