De lijst met gevonden objecten bekijken

1 april 2021

ID 129531

Zo bekijkt u de lijst die is samengesteld op basis van de resultaten van de analyse van objecten:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik boven in het venster op de knop Details.

Hiermee opent u het venster Berichtencentrum.

3. Klik in het onderdeel Aanbevelingen op de knop Tonen in de regel met het bericht over gevonden objecten.

U ziet nu een venster met de lijst met gevonden programma's en browserextensies. De aangenomen reden voor de mogelijke verwijdering ervan, of het herstel ervan, wordt bij elk object in de lijst weergegeven.

• Als u een programma of browserextensie op de computer wilt verwijderen, klikt u op de knop Verwijderen in de regel met een beschrijving van het programma of de browserextensie. Kaspersky Internet Security begint dan met de verwijdering.
    • Als u het programma of de browserextensie op de computer niet wilt verwijderen en niet meer in de resultaten van de analyse van gevonden objecten wilt zien, klikt u op de knop Negeren in de regel met een beschrijving van het object. Het object wordt dan toegevoegd aan de lijst met uitzonderingen en Kaspersky Internet Security geeft het niet langer weer in de lijst met gevonden objecten.