De lijst met programma-updates bekijken

1 april 2021

ID 129908

Kaspersky Internet Security zoekt regelmatig naar updates voor geïnstalleerde programma's op de computer. Informatie over het aantal en de soorten beschikbare updates voor programma's kunt u in het Berichtencentrum zien.

Zo bekijkt u de lijst die is samengesteld op basis van de resultaten van het zoeken naar programma-updates:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik boven in het venster op de knop Details.

Hiermee opent u het venster Berichtencentrum.

3. Klik in het gedeelte Bescherming op de knop Tonen in de regel met het bericht over beschikbare programma-updates.

Hiermee opent u het venster Software-updater dat een lijst met beschikbare programma-updates bevat.

4. Als u alle programma's in de lijst wilt updaten, klikt u op de knop Alles updaten (niet in alle regio's beschikbaar).
  5. Als u slechts enkele programma's wilt bijwerken, voert u een van de volgende handelingen uit:
    • Klik op de knop Updaten in de regel met het programma dat u wilt updaten.

U wordt aanbevolen de gebruiksrechtovereenkomst te lezen alvorens u het programma bijwerkt. Gebruiksrechtovereenkomsten zijn beschikbaar in de vervolgkeuzelijst Gebruiksrechtovereenkomsten. Standaard komt de taal van de gebruiksrechtovereenkomst overeen met de taal van de programma-interface. Als de gebruiksrechtovereenkomst niet beschikbaar is in de taal van de programma-interface, wordt de tekst van de gebruiksrechtovereenkomst in de taal van de Kaspersky Internet Security-interface weergegeven. In alle andere gevallen wordt de tekst van de gebruiksrechtovereenkomst weergegeven in het Engels of de eerste beschikbare taal als de Engelse tekst niet beschikbaar is.

• Klik op de knop Pijl omlaag om het menu te openen en selecteer Dit programma niet updaten als u wilt dat Kaspersky Internet Security geen meldingen meer weergeeft voor beschikbare updates voor het geselecteerde programma.

Het geselecteerde programma wordt aan de lijst met uitzonderingen toegevoegd. Kaspersky Internet Security toont geen meldingen over nieuwe updates voor dit programma meer.

• Klik op de knop Pijl omlaag om het menu te openen en selecteer Deze update overslaan als u wilt dat Kaspersky Internet Security geen meldingen meer weergeeft voor de geselecteerde update.

De geselecteerde programma-update wordt aan de lijst met uitzonderingen toegevoegd. Kaspersky Internet Security toont een melding over een nieuwe update voor dit programma.

• Klik op de knop Pijl omlaag om het menu te openen en selecteer Website van leverancier openen als u de update voor het geselecteerde programma handmatig wilt downloaden en installeren.

De website van de softwareleverancier wordt in de standaardbrowser van het besturingssysteem geopend. U kunt de update op de website bekijken en deze handmatig downloaden.

De interface van het venster, Software-updater en de weergave van de Gebruiksrechtovereenkomsten kunnen verschillen naargelang de taalversie van Kaspersky Internet Security.