De lijst met uitzonderingen bekijken

1 april 2021

ID 130455

De programma's en extensies die u wilt behouden, kunt u aan de lijst met uitzonderingen toevoegen.

Zo bekijkt u de lijst met uitzonderingen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Bescherming.
  4. Selecteer het onderdeel Programmabeheer.

Het venster Instellingen van Programmabeheer wordt geopend.

5. Klik op de koppeling Uitzonderingen om het venster Uitzonderingen te openen.

U ziet nu het venster Uitzonderingen met programma's en browserextensies die u aan de lijst met uitzonderingen hebt toegevoegd door op de knop Negeren in de lijst met gevonden objecten te klikken.

6. Als u een object uit de lijst met uitzonderingen wilt verwijderen, klikt u op de knop Verwijderen uit de lijst.