Andere bronnen met informatie over het programma

1 april 2021

ID 131689

De pagina van Kaspersky Internet Security in de Knowledge Base

De Knowledge Base is een sectie van de website van de Technische Support.

Op de pagina van Kaspersky Internet Security in de Knowledge Base kunt u artikelen lezen die nuttige informatie, aanbevelingen en antwoorden op veelgestelde vragen over de aankoop, de installatie en het gebruik van het programma bevatten.

Artikelen in de Knowledge Base bieden mogelijk antwoorden op vragen over Kaspersky Internet Security en andere Kaspersky-programma's. Artikelen in de Knowledge Base bevatten mogelijk ook nieuws van de Technische Support.

Kaspersky-programma's met onze Community bespreken

Als uw vraag niet dringend is, kunt u uw vraag bespreken met experts van Kaspersky en andere gebruikers van onze Community.

In de Community kunt u bestaande onderwerpen bekijken, commentaar leveren en nieuwe discussieonderwerpen aanmaken.