Aanbevolen instellingen

1 april 2021

ID 139728

Tijdens deze stap kunt u de instellingen van Kaspersky Internet Security bekijken en configureren die u op advies van de experts van Kaspersky het best inschakelt alvorens u het programma begint te gebruiken.

Zo wijzigt u de aanbevolen instellingen:

1. Selecteer welke instellingen u wilt inschakelen of uitschakelen:
    • Als vaak programma's vanaf het internet downloadt en installeert, laat u het selectievakje Schakel de bescherming tegen reclame in om alleen gewenste software te installeren en andere installaties te blokkeren ingeschakeld. Hiermee voorkomt u de installatie van onnodige programma's.
    • Laat het selectievakje Verwijder schadelijke tools, adware, automatische inbelprogramma's en verdachte inpakprogramma's ingeschakeld als u wilt dat het programma deze objecten verwijdert.
    • Als u vaak nieuwe programma's installeert, laat u het selectievakje Detecteer andere software die criminelen kunnen gebruiken om de computer of persoonlijke gegevens te beschadigen ingeschakeld. Dit zal u helpen programma's te vinden die kunnen worden gebruikt om schade aan uw computer of gegevens toe te brengen.
    • Voor meer informatie over de nieuwe en belangrijkste mogelijkheden van het programma laat u het selectievakje Maak snel kennis met de functies van het programma ingeschakeld.

Als u de aanbevolen instellingen van Kaspersky niet wilt inschakelen, schakelt u de relevante vakjes uit.

2. Klik op de knop Toepassen.