Activatiecodes herstellen

1 april 2021

ID 140542

Als u een eerder ontvangen activatiecode bent verloren, kunt u die opvragen door gebruik te maken van een van de volgende methoden:

• Als u een My Kaspersky-account heeft, kunt u uw activeringscodes vinden in het gedeelte Licenties van de My Kaspersky- website.
  • Als u geen My Kaspersky-account hebt, maar het programma is geïnstalleerd en geactiveerd op een van uw apparaten, maak dan een My Kaspersky-account aan op dit apparaat en gebruik deze om verbinding te maken met My Kaspersky. Het programma verzendt informatie over uw licentie naar het account. De activeringscode wordt weergegeven in het gedeelte Licenties van de My Kaspersky-website.
  • Als u geen My Kaspersky-account of een geactiveerd programma hebt op een van uw apparaten, neem dan contact op met de technische ondersteuning.

U kunt meer lezen over het herstellen van activeringscodes met My Kaspersky.