Installeren over andere Kaspersky-programma’s

1 april 2021

ID 144591

Een nieuwe versie van Kaspersky Internet Security over een oudere versie van Kaspersky Anti-Virus installeren

Als u een nieuwe versie van Kaspersky Internet Security installeert op een computer waarop een oudere versie van Kaspersky Anti-Virus al is geïnstalleerd met een actieve licentie, vraagt de Activatiewizard u een van de volgende opties te selecteren:

• Blijf Kaspersky Anti-Virus gebruiken met de huidige licentie. In dit geval wordt de Migratiewizard gestart. Wanneer de Migratiewizard is voltooid, is de nieuwe versie van Kaspersky Anti-Virus geïnstalleerd op uw computer. U kunt Kaspersky Anti-Virus gebruiken totdat de licentie voor de vorige versie van Kaspersky Anti-Virus verloopt.
  • Ga verder met de installatie van de nieuwe versie van Kaspersky Internet Security. In dit geval wordt het programma geïnstalleerd en geactiveerd volgens het standaardscenario.

Kaspersky Internet Security installeren over Kaspersky Security Cloud

Als u Kaspersky Internet Security over Kaspersky Security Cloud installeert, kunt u Kaspersky Internet Security niet gebruiken met de licentie voor Kaspersky Security Cloud. U kunt Kaspersky Security Cloud met deze licentie gebruiken op een ander apparaat.

De programma-instellingen van Kaspersky Security Cloud worden niet opgeslagen en kunnen niet worden toegepast op Kaspersky Internet Security.