Gegevensverstrekking aan Kaspersky Security Network

1 april 2021

ID 144977

In de Kaspersky Security Network-verklaring vindt u een beschrijving van de gegevens die naar Kaspersky Security Network worden verstuurd.

Zo kunt u de Kaspersky Security Network-verklaring lezen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer in het venster Instellingen het gedeelte Bescherming.
  4. Selecteer in het gedeelte Bescherming het onderdeel Kaspersky Security Network.

Het venster Kaspersky Security Network wordt geopend.

5. Klik op de koppeling Kaspersky Security Network-verklaring om de tekst van de Kaspersky Security Network-verklaring te openen.