Gegevens opslaan in het rapport over de werking van het programma

1 april 2021

ID 144978

Rapportbestanden kunnen persoonlijke gegevens bevatten die tijdens de werking van beschermingsonderdelen zoals Anti-Virus voor bestanden, Mail Anti-Virus, Web Anti-Virus, Anti-Spam en Ouderlijk Toezicht zijn verkregen.

Rapportbestanden kunnen de volgende persoonlijke gegevens bevatten:

• IP-adres van het apparaat van de gebruiker
  • Geschiedenis van online activiteit in browser
  • Geblokkeerde koppelingen
  • Versies van de browser en het besturingssysteem
  • Namen van cookies en andere bestanden en paden ernaartoe
  • E-mailadres, afzender, onderwerp van het bericht, tekst van het bericht, gebruikersnamen en lijst met contacten

Rapportbestanden worden lokaal opslagen op de computer en worden niet naar Kaspersky verstuurd. Pad naar rapportbestanden: %profielallegebruikers%\Kaspersky Lab\AVP21.3\Report\Database.

Rapporten worden in de volgende bestanden bewaard:

• reports.db
  • reports.db-wal
  • reports.db-shm (bevat geen persoonlijke gegevens)

Rapportbestanden worden beschermd tegen onbevoegde toegang als zelfbescherming is ingeschakeld in Kaspersky Internet Security. Als zelfbescherming is uitgeschakeld, worden rapportbestanden niet beschermd.