Overschakelen naar Kaspersky Free wanneer de licentie van Kaspersky Internet Security is verlopen

1 april 2021

ID 155354

Wanneer de licentie van Kaspersky Internet Security verloopt, kunt u een nieuwe licentie kopen en alle functies van het programma blijven gebruiken. U kunt ook door het programma worden gevraagd of u wilt overschakelen naar Kaspersky Free om de basisbescherming van de computer te behouden.

De overschakeling naar Kaspersky Free kan automatisch gebeuren wanneer de licentie van Kaspersky Internet Security verloopt. Na de overschakeling ontvangt u hierover een melding van het programma en wordt u gevraagd of u de licentie wilt verlengen of de gratis versie van de bescherming wilt blijven gebruiken.

Zo verlengt u de licentie of gaat u aan de slag met Kaspersky Free:

• Klik op de knop Licentie verlengen om de licentie te verlengen.

Met een klik op deze knop gaat u naar de shop.

• Om aan de slag te gaan met Kaspersky Free, sluit u het venster met het bericht over de activatie van Kaspersky Free.