Gegevens over een programma- of browservenster versturen naar Kaspersky

1 april 2021

ID 155812

Als u problemen ervaart met een geopend programma- of browservenster op de computer, kunt u dit venster via Kaspersky Internet Security melden aan Kaspersky.

Zo verstuurt u gegevens over een programma- of browservenster naar Kaspersky:

1. Open het hoofdvenster van Kaspersky Internet Security.
  2. Klik op de knop Meer tools.
  3. Selecteer het onderdeel Opruimen en optimaliseren.
  4. Klik op de koppeling PC Cleaner om het venster PC Cleaner te openen.
  5. Klik op de koppeling Vervelend programma melden.

De cursor wijzigt in een doel.

6. Plaats de cursor op het programma- of browservenster dat u wilt melden aan Kaspersky.
  7. Klik met de linkermuisknop om gegevens te verzamelen over het programma of de website die dit venster heeft geopend.

Het venster Gegevens over programma verzamelen wordt geopend.

8. Voer in het venster Gegevens over programma verzamelen de volgende acties uit:
    1. Klik op de koppeling Verzamelde gegevens bekijken om gegevens over het gekozen venster te bekijken.

Nu ziet u het venster Gegevens over programma bekijken waarin u alle verzamelde informatie over het gekozen venster kunt bekijken.

2. Om de afbeelding te bekijken die u hebt gekopieerd, beweegt u erover en klikt u er met de linkermuisknop op.

De map waarin u de afbeelding hebt opgeslagen, wordt geopend.

3. Door op de link Verklaring inzake gegevensverwerking te klikken, kunt u onze Verklaring over gegevensverwerking bekijken.
    4. Selecteer het selectievakje Ik heb de technische ondersteuningsverklaring gelezen en ga ermee akkoord.
    5. Klik op de knop Versturen.

De gegevens over het programma- of browservenster worden naar Kaspersky verstuurd.