Over het gebruik van het programma in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië of door inwoners van Californië

1 april 2021

ID 160950

De versies van het programma die Kaspersky en onze partners beschikbaar maken in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, alsook de versies bedoeld voor gebruik door inwoners van Californië, voldoen aan de vereisten van de voorschriften voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens die in deze regio's zijn vastgelegd.

Om het programma te installeren, moet u akkoord gaan met de Gebruiksrechtovereenkomst en de voorwaarden van het Privacybeleid.

Bovendien vraagt de installatie- en verwijderingswizard u om de volgende overeenkomsten te accepteren met betrekking tot hoe uw persoonlijke gegevens worden verwerkt:

• Kaspersky Security Network-verklaring. Dankzij deze verklaring ontvangen Kaspersky-experts snel informatie over gedetecteerde dreigingen op uw computer, over programma's die worden gestart en ondertekende programma's die worden gedownload, en over het besturingssysteem zodat ze uw bescherming kunnen verbeteren.
  • Verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden. Dankzij deze verklaring kunnen we u betere aanbiedingen doen.
  • Verklaring over gegevensverwerking tijdens het gebruik van Anti-Spam. Als u deze verklaring accepteert, ontvangen Kaspersky-experts gegevens om het onderdeel Anti-Spam te verbeteren.

U kunt altijd aangeven of u al dan niet akkoord gaat met de Kaspersky Security Network-verklaring en de Verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden in het venster Instellingen → Bescherming → Kaspersky Security Network.