Bestanden in OneDrive-cloudopslag scannen

1 april 2021

ID 172863

In Windows 10 RS3 of hoger scant Kaspersky Internet Security geen bestanden in de OneDrive-cloudopslag. Als het programma zulke bestanden detecteert wanneer het een scan uitvoert, toont het een bericht met de melding dat de bestanden in de cloudopslag niet zijn gescand.

De volgende onderdelen scannen geen bestanden in de OneDrive-cloudopslag:

• Volledige Scan
  • Selectieve Scan
  • Snelle Scan
  • Achtergrondscan

Het rapport over de werking van Kaspersky Internet Security bevat een lijst met bestanden in de OneDrive-cloudopslag die tijdens de scan zijn overgeslagen.

Bestanden die van de OneDrive-cloudopslag worden gedownload naar een lokale computer worden door realtime beschermingsonderdelen gescand. Als de scan van een bestand werd uitgesteld en het bestand is weer geüpload naar de OneDrive-cloudopslag voordat de scan kon worden gestart, is dit bestand mogelijk overgeslagen tijdens een scan.

Bij het uitvoeren van programma's en scripts downloaden de onderdelen Programmacontrole en Systeembewaking programma's van de OneDrive-cloudopslag naar de lokale computer om ze te scannen.

Om ervoor te zorgen dat OneDrive-bestanden worden weergegeven in Explorer, zet u de Bestanden op aanvraag in de OneDrive-clienttoepassingsfunctie aan. Als u verbinding heeft met internet, kunt u ze net als alle andere bestanden op uw computer gebruiken.