Kaspersky Internet Security beoordelen

1 april 2021

ID 176603

U kunt Kaspersky Internet Security beoordelen en uw beoordeling naar Kaspersky versturen.

Wanneer u het programma al even hebt gebruikt, krijgt u de mogelijkheid om de werking ervan te beoordelen.

Zo beoordeelt u Kaspersky Internet Security:

1. Doe in het venster Wij waarderen je mening een van het volgende:
    • Als u klaar bent om Kaspersky Internet Security te beoordelen, geeft u het programma een score tussen 1 en 10.
    • Als u Kaspersky Internet Security niet wilt beoordelen, klikt u op de knop Sluiten om het venster te sluiten.
  2. Klik op de knop Versturen.
  3. Klik op de knop Sluiten om het venster te sluiten.