Kaspersky Safe Kids gebruiken

1 april 2021

ID 177919

De initiële configuratie en het gebruik van Kaspersky Safe Kids wordt in de Help van Kaspersky Safe Kids beschreven.

Zo gaat u naar de Help van Kaspersky Safe Kids:

1. Open de startpagina van Kaspersky Online Help.
  2. Selecteer in het gedeelte Kaspersky Safe Kids het besturingssysteem van het apparaat waarop het programma is geïnstalleerd in de vervolgkeuzelijst.

De Help van Kaspersky Safe Kids voor het gekozen besturingssysteem wordt dan weergegeven.

3. Als u de taal van de Help-pagina wilt wijzigen, selecteert u de gewenste taal in de vervolgkeuzelijst in het bovenste gedeelte van de pagina.