Gegevens voor de Technische Support opslaan

1 april 2021

ID 178754

Het programma verwerkt en bewaart de volgende persoonlijke gegevens die door de Technische Support zullen worden geanalyseerd:

• Gegevens die in de programma-interface worden weergegeven:
    • Het e-mailadres dat is gebruikt om verbinding te maken met de My Kaspersky
    • Adressen van websites die zijn toegevoegd aan de uitzonderingen (weergegeven in de onderdelen Web Anti-Virus, Anti-Banner, Private Browsing en Netwerk en in het venster Rapporten)
    • Licentiegegevens

Deze gegevens worden lokaal en ongewijzigde vorm opgeslagen en kunnen met elk gebruikersaccount op de computer worden bekeken.

• Gegevens over het systeemgeheugen van Kaspersky Internet Security-processen op het moment dat een geheugendump wordt aangemaakt.
  • Gegevens die worden verzameld wanneer traces zijn ingeschakeld.

Deze gegevens worden lokaal en gewijzigde vorm opgeslagen en kunnen met elk gebruikersaccount op de computer worden bekeken. Deze gegevens worden alleen met uw toestemming verstuurd naar Kaspersky wanneer u contact opneemt met de Technische Support. Voor meer informatie over de gegevens klikt u op de koppeling Regeling inzake gegevensverstrekking in het venster Tools voor ondersteuning.