Incompatibele programma's verwijderen

1 april 2021

ID 190292

Kaspersky Internet Security controleert regelmatig of er incompatibele programma's op uw computer staan. Wanneer een dergelijk programma wordt gevonden, voegt Kaspersky Internet Security het toe aan de lijst met incompatibele programma's. U kunt deze lijst bekijken en beslissen wat u met de incompatibele programma's wilt doen.

Het wordt aanbevolen om incompatibele programma's van uw computer te verwijderen. Anders zal Kaspersky Internet Security uw computer niet volledig kunnen beschermen.

Hieronder volgen enkele van de redenen waarom een programma van derden mogelijk niet compatibel is met Kaspersky Internet Security:

• Het programma is in strijd met Anti-Virus voor bestanden.
  • Het programma is in strijd met Firewall.
  • Het programma is in strijd met Anti-Spam.
  • Het programma verstoort de bescherming van netwerkverkeer.
  • Het programma is in strijd met gegevensencryptie.
  • Het programma is in strijd met Kaspersky Password Manager.