Een scan van verwisselbare schijf uitvoeren

1 april 2021

ID 199671

De verwisselbare schijven die u op de computer aansluit, kunnen virussen of andere programma's bevatten die een bedreiging vormen. Kaspersky Internet Security scant verwisselbare schijven om te voorkomen dat uw computer geïnfecteerd raakt. U kunt de scan van een verwisselbaar schijf configureren om handmatig of automatisch te starten wanneer een verwisselbare schijf op de computer wordt aangesloten. Automatisch scannen van verwijderbare schijven is standaard ingeschakeld.

Handmatig een verwisselbare schijf scannen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Scannen.

Het venster Scannen wordt geopend.

3. Selecteer in het venster Scannen het gedeelte Scan van verwisselbare schijven.
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst de stationsletter van het externe apparaat en klik op de knop Scan starten.

Kaspersky Internet Security begint het aangesloten apparaat te scannen.