Een scan van een bestand of map van het contextmenu uitvoeren

1 april 2021

ID 199673

Voer de volgende acties uit om de scan van bestanden of mappen van het contextmenu uit te voeren:

1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand of de map die moet worden gescand.
  2. Selecteer Scannen op virussen in het geopende contextmenu.

Kaspersky Internet Security begint met het scannen van het geselecteerde bestand of de geselecteerde map.