Het programmapictogram wijzigen

1 april 2021

ID 201576

Het programmapictogram wijzigen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Interface.
  4. Kies in het blok Programmpictogram een van de volgende opties:
    • Standaardpictogram. Wanneer deze optie geselecteerd is, wordt op het bureaublad en in het systeemvak het standaard programmapictogram weergegeven.
    • Midori Kuma. Als deze optie geselecteerd is, wordt op het bureaublad en in het systeemvak het pictogram weergegeven met een afbeelding van de beer-mascotte die bekend staat als Midori Kuma.