Het programmapictogram in het systeemvak wijzigen, afhankelijk van de programmastatus

1 april 2021

ID 201669

Het programmapictogram in het systeemvak wijzigen, afhankelijk van de programmastatus:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Interface.
  4. Kies in het blok Toon status van het programma in het systeemvak een status en schakel een selectievakje in.

Wanneer het programma overschakelt naar een status die overeenkomt met de geselecteerde status, dan verandert het programmapictogram in het systeemvak.