Machtigingen

1 april 2021

ID 207130

Een wachtwoord beschermt de volgende programma-instellingen tegen wijziging door een gebruiker of groep. Als een selectievakje naast een actie wordt geselecteerd, betekent dit dat de gebruiker of gebruikersgroep de geselecteerde actie mag uitvoeren.

Programma-instellingen configureren

Wijzig de programma-instellingen in het hoofdvenster, het venster Instellingen, Berichtencentrum en meldingen.

Programmatraces inschakelen of uitschakelen.

Beheer de bescherming voor kinderen

Opstartprogramma's blokkeren door Kaspersky Safe Kids via het onderdeel Programmacontrole, Kaspersky Internet Security afsluiten en Kaspersky Internet Security configureren.

Wanneer u Kaspersky Safe Kids probeert te downloaden, installeren of starten, wordt er niet om het wachtwoord gevraagd.

Programma afsluiten

Programma afsluiten.

Programma verwijderen/wijzigen/herstellen

Programma verwijderen/wijzigen/herstellen.

Licentie verwijderen

Verwijder of wijzig een activeringscode en back-upactiveringscode.

Rapporten bekijken

Ga naar het venster Rapporten.

Beschermingsonderdelen uitschakelen

Schakel de beschermingscomponenten in of uit die beschikbaar zijn in het venster Instellingen in de sectie Bescherming.