Over de Gebruiksrechtovereenkomst

1 april 2021

ID 35505

De Gebruiksrechtovereenkomst is een bindende overeenkomst tussen u en AO Kaspersky Lab die de voorwaarden voor het gebruik van het programma bepaalt.

Lees de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst zorgvuldig door voordat u het programma begint te gebruiken.

U moet de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst aanvaarden door te bevestigen dat u akkoord gaat met de Gebruiksrechtovereenkomst wanneer u het programma installeert. Als u de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst niet aanvaardt, moet u de installatie van het programma afbreken en mag u het programma niet gebruiken.