Technische ondersteuning via My Kaspersky

1 april 2021

ID 35517

My Kaspersky is een grote online bron voor het beheer van de bescherming van uw apparaten en activatiecodes voor Kaspersky-programma's en voor de aanvraag van technische ondersteuning.

Voor toegang tot de My Kaspersky moet u zich registreren. Hiervoor voert u uw e-mailadres in en maakt u een wachtwoord aan.

Op deze manieren kunt u technische ondersteuning via de My Kaspersky krijgen:

• Verzoeken per e-mail versturen naar Technische Support
  • Contact opnemen met de Technische Support zonder e-mail te gebruiken
  • De status van uw verzoeken in realtime opvolgen

U kunt u ook een complete historiek van uw verzoeken om technische ondersteuning bekijken.

Verzoek per e-mail versturen naar Technische Support

U moet de volgende informatie in uw e-mailverzoek aan de Technische Support opgeven:

• Onderwerp van het bericht
  • Naam en versienummer van het programma
  • Naam en versienummer van besturingssysteem
  • Probleembeschrijving

Een deskundige van de Technische Support stuurt u een antwoord op uw vraag via de My Kaspersky en naar het e-mailadres dat u tijdens uw registratie hebt opgegeven.